Hari ke dua kursus, peserta telah didedahkan dengan pemprosesan makanan secara kaedah retort. Peserta juga dapat mempelajari cara penggunaan peralatan, sukatan bahan, suhu kawalan dan teknik pembungkusan yang bersesuaian.
![▪](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4c/1/16/25aa.png)
Diharapkan ilmu yang dikongsi dimanfaatkan sebaiknya untuk meningkatkan kemahiran, mengembangkan perniagaan sedia ada dan menjana pendapatan.
![🗓](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t5c/1/16/1f5d3.png)
![⏰](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t34/1/16/23f0.png)
![👨🍳](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t74/1/16/1f468_200d_1f373.png)
![🍽](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t98/1/16/1f37d.png)
![🦚](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/td9/1/16/1f99a.png)
Pn. Nurulshida binti Abdul Rashid
Pn.Hasmahani binti Mahusin